Mobil: +36703174012 Email cím: info@kovaapp.eu

Hogyan kommunikálsz a felhasználóiddal?

2023-06-1

Hírlevél vagy push üzenetek, esetleg mindkettő?

Nézzük mi a különbség a két kommunikáció között!


Hírlevél:

A hírlevél egy elektronikus levél, melyet a feliratkozóidnak küldesz ki e-mailben.
A hírlevelek általában időszakosan kerülnek elküldésre, például hetente vagy havi rendszerességgel és tartalmazhatnak személyre szabott ajánlatokat, cikkeket, újdonságokat, információkat vagy híreket a küldővel kapcsolatban.
Hátránya, hogy szükséges egy adatbázis megléte, illetve a hírlevél összeállítása folyamatos erőfeszítést igényel, hogy figyelemfelkeltő tartalmakkal töltsd meg.

Push értesítés:

A hírlevél alternatívája, rövid üzenetek, melyet te, mint az alkalmazás tulajdonosa küldhetsz a felhasználóid eszközeire, például okostelefonokra, tabletekre.
A push értesítések azonnaliak és figyelemfelkeltőek, céljuk, hogy értesítsd a felhasználóidat a fontos információkról, frissítésekről, újdonságokról vagy akciókról. Személyre szabottak, és a felhasználók viselkedése vagy preferenciái alapján kerülnek elküldésre.
Nagy előnye, hogy rövid, lényegre törő üzenetet is küldhetsz vele, plusz ma még nagyon kevés push üzenet érkezik. Így jobban észreveszik az applikációt használók és nem kerülhet spam üzenetbe, ami a hírlevélnél már nagyobb eséllyel fordulhat elő.

Összegezve:

A push értesítések és a hírlevelek közötti választás függ az adott céltól és a felhasználói igényektől.
A push értesítések alkalmasabbak az azonnali és figyelemfelkeltő üzenetek továbbítására, míg a hírlevelek inkább a rendszeres információáramlást és tartalmat biztosítják.
A két módszer kombinálható is, hogy különböző kommunikációs csatornákon keresztül érjék el a felhasználókat.


Lépj a következő szintre az online jelenlétedben, vedd fel velünk a kapcsolatot konzultációért és árajánlatért!

Kategória: Egyéb

Kérj konzultációs időpontot vagy válassz csomagajánlataink közül!

Copyright ©2023 All rights reserved by Kova App Solutions Kft.