Mobil: +36703174012 Email cím: info@kovaapp.eu

Reszponzív a weboldalam, miért legyen mobil applikációm is?

2023-05-15

Miért előnyös, ha mobil applikációm is van?


A mobil applikáció remek kiegészítője lehet egy reszponzív weboldalnak. Tudjuk, hogy ma a felhasználók több, mint 50%-a érkezik mobilról. A weboldal nagyon hasznos, mert sok információhoz juthatnak a vállalkozásodról, hátránya, hogy nem számíthatunk hatalmas elköteleződésre, szemben az applikációval, ahol számos módszerrel ösztönözheted a felhasználókat.

Versenyelőny

Egy jól kialakított és könnyen használható mobil applikáció versenyelőnyt jelenthet a piacon. Ha a vállalkozásodnak van egy mobil alkalmazása, amelyet a versenytársak nem kínálnak, az segíthet kiemelkedni a tömegből és vonzóbbá tenni a potenciális vásárlók számára.

Felhasználói élmény

A mobil applikációk általában gyorsabbak és könnyebben használhatók, mint a mobilra optimalizált weboldalak. Az alkalmazások közvetlen hozzáférést biztosítanak a felhasználóknak a termékekhez és szolgáltatásokhoz, minimalizálva a betöltési időket és az esetleges hibákat. A jobb felhasználói élmény, hosszú távon elégedettebb ügyfelekhez vezethet.

Azonnali értesítések (push üzenetek)

Az alkalmazások lehetővé teszik azonnali értesítések küldését a felhasználóknak. Ez lehetőséget ad az akciók, különleges ajánlatok és új termékek közvetlen kommunikálására. Az értesítések hatékony eszközök az ügyfelek elkötelezettségének fenntartására és az eladások növelésére.

Személyre szabott ajánlatok

A mobil applikációk több információt gyűjthetnek a felhasználókról, mint például a vásárlási előzmények, preferenciák és helymeghatározás. Ezek az adatok lehetővé teszik a személyre szabott ajánlatok és tartalmak megjelenítését, ami javíthatja az ügyfélélményt és növelheti az eladásokat.

Jobb konverziós arány

A mobil applikációk általában jobb konverziós arányokat mutatnak, mint a mobilra optimalizált weboldalak. Az alkalmazásokban az ügyfelek gyorsabban és egyszerűbben vásárolhatnak, mivel a fizetési adatokat és szállítási részleteket általában egyszer kell megadni, és ezek adatai tárolhatók a jövőbeni vásárlásokhoz.

Hűségprogramok és visszajelzések

Az alkalmazások lehetőséget adnak hűségprogramok és visszajelzési rendszerek bevezetésére. Ez lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy elismerje és jutalmazza az ügyfelek hűségét, valamint értékes információkat szerezzen a termékek és szolgáltatások minőségéről.

Marketing lehetőségek

A mobil alkalmazások kiváló eszközök a marketing kampányok végrehajtására. Az alkalmazásokban megjelenő banner hirdetések, promóciós kódok, push-értesítések és más marketingeszközök révén hatékonyan lehet elérni és célzottan kommunikálni a felhasználókkal.


Lépj a következő szintre az online jelenlétedben, vedd fel velünk a kapcsolatot konzultációért és árajánlatért!

Kategória: Mobil applikáció

Kérj konzultációs időpontot vagy válassz csomagajánlataink közül!

Copyright ©2023 All rights reserved by Kova App Solutions Kft.