Posta szolgáltatás

Új követelmény a Webáruházak számára: A Magyar Posta szállítási opcióként való integrálása

A 2024. március 28-tól hatályba lépő új rendelkezések szerint minden magyar webáruháznak kötelezően fel kell kínálnia a Magyar Posta szállítási lehetőségeit. Ez a változás jelentős kihívást jelenthet a webshopok számára, ugyanakkor egyedülálló lehetőséget is kínál a vásárlói élmény javítására és a szállítási folyamatok optimalizálására.

Ebben a kontextusban, cégünk kifejlesztette az Opencart 3.0 rendszerhez illeszkedő modulokat, amelyek segítségével zökkenőmentesen, egyszerűen és hatékonyan integrálható a Magyar Posta szállítási szolgáltatása a meglévő webáruházi platformokba.

Miért fontos ez a változás?

Ez a fejlesztés különösen fontos azok számára, akik szeretnék növelni üzleti hatékonyságukat, és ki szeretnék használni a Magyar Posta által kínált széleskörű, megbízható szállítási lehetőségeket, beleértve a csomagautomatába történő kézbesítést, a Posta Pontokra és a hagyományos postai kézbesítést.

Posta csomagautomata

A modulok telepítése és beállítása egyszerű és gyors, lehetővé téve a webshop tulajdonosok számára, hogy rövid időn belül megfeleljenek az új jogszabályi követelményeknek, miközben javítják vásárlóik szolgáltatási élményét.

Posta postapont

Hogyan segíthetünk?

A szolgáltatásunk ára 50 ezer forint plusz ÁFA, ami tartalmazza a modulok telepítését, beállítását és egy alapvető képzést a használatukhoz. Megrendelésük egyszerűen megtehető cégünk kapcsolati űrlapján keresztül, ahol szakértő csapatunk készen áll minden további kérdés megválaszolására és a telepítési folyamat támogatására.

Az integráció előnyei közé tartozik a szállítási lehetőségek széleskörű kínálata, ami növeli a vásárlói elégedettséget, a rugalmas és testreszabható szállítási díjszabás, ami lehetővé teszi a webshopok számára, hogy versenyképesek maradjanak, valamint a folyamatok automatizálása*, ami csökkenti az adminisztratív terheket és javítja az üzleti folyamatok hatékonyságát.

Miért minket válasszon?

A Magyar Posta szállítási lehetőségeinek webshopokba történő integrálása nem csupán egy jogi kötelezettség teljesítése, hanem egy stratégiai lépés is, amely elősegíti az üzleti növekedést és a vásárlói elégedettség javítását.

Cégünk készen áll arra, hogy segítse Önt ebben az átmenetben a fejlett Opencart moduljainkkal, amelyekkel maximalizálhatja webáruháza potenciálját a magyar e-kereskedelmi piacon.

* A modulok nincsenek összekötve a Posta rendszerével, a csomag feladását manuálisan kell elvégezni.